Asigurari medicale Generali
(protectie Covid 19 inclusa)

Vacanta este, pentru fiecare dintre noi, momentul in care uitam de griji si ne relaxam alaturi de cei dragi. Fie ca alegi relaxarea ori aventura, siguranta ta este pe primul plan. De aceea, Generali a creat pentru tine asigurari de calatorie diversificate, astfel incat singura ta grija va fi sa nu iti uiti aparatul foto.  Astfel, poti alege asigurarea de calatorie care se potriveste cel mai bine cu nevoia ta de protectie atunci cand esti departe de casa.

 

Asigurarea Generali TURIST:de la 71 ron/persoana

Asigurarea Turist pentru calatoriile in strainatate te protejeaza de riscul nedorit al unui accident sau imbolnaviri subite.

Sa te imbolnavesti in vacanta nu-i deloc placut, insa, daca totusi acest lucru se intampla, noi preluam prompt cheltuielile medicale si acoperim tratamentul medical de urgenta.

Si pentru ca stim ca grija pentru client si pentru siguranta acestuia nu are program de la 09.00 la 17.00, in cazul in care alegi asigurarea de sanatate TURIST, beneficiezi de asistenta non-stop.
Asigurarea TURIST se adreseaza oricarei persoane cu domiciliul stabil sau rezidenta in Romania, cu varsta de pana la 70 de ani.
In functie de zona in care calatoresti, sumele maxime despagubite sunt de 50.000 de euro pentru Europa, sau 15.000 euro pentru intreaga lume. Daca alegi o destinatie pe glob in afara de SUA, Canada sau Israel, atunci ai 30.000 de euro acoperire. In plus, pentru urgentele stomatologice, acestea sunt acoperite prin asigurare in limita a 300 de euro.

Fie ca vei calatori doar peste weekend sau vrei sa faci un circuit prin lume, la Generali te poti asigura pentru o perioada minima de doua zile, in timp ce perioada maxima este de 365 de zile.

Oriunde alegi sa iti petreci vacanta, stii ca prin Generali beneficiezi de asistenta medicala non-stop.

 

Asigurarea Generali TURIST PLUS PREMIUM

(include si asigurarea storno):118 ron/persoana

 

Asigurarea de calatorie TURIST PLUS PREMIUM de la Generali este un produs de calatorie flexibil si complex, gandit special pentru a-ti face calatoria cat mai linistita.
La noi ai acoperita o multitudine de riscuri in limita a 50.000 de euro, astfel incat vacanta de vis sa ramana cu adevarat o vacanta de vis.
Cu Turist Plus Premium, esti protejat din momentul in care ai cumparat biletele, pana la intoarcerea in tara.

 • Ai pregatit deja vacanta si ti-a fost anulata din motive independente de tine? – ai acoperire in limita a 2.000 de euro

 • Compania aeriana a dat faliment, sau biletele de calatorie au fost returnate? – pentru fiecare dintre aceste riscuri ai acoperire in limita a 1.000 de euro

 • Plecarea din tara ti-a fost respinsa sau compania aeriana a refuzat imbarcarea ta la bord? – asigurarea acopera fiecare risc in limita a 1.000 de euro

 • Serviciile necoresponzatoare la bordul avionului te-au determinat sa apelezi la ingrijiri medicale? – ai si acest risc acoperit in limita a 2.000 de euro

 • Ai pierdut documentele, sau ti-au fost furate? – Asigurarea iti acopera 1.000 de euro pentru acest risc.

Lista de acoperiri continua: in limita a 400 de euro ai furtul,distrugerea sau pierderea bagajelor incluse, urgente stomatologice in limita a 300 de euro, precum si acoperirea pentru raspundere civila in strainatate in limita a 10.000 de euro.

Pentru a incheia asigurarea TURIST PLUS PREMIUM, trebuie sa ai domiciliul stabil sau rezidenta in Romania si sa nu fi depasit varsta de 70 de ani.

Avantaje:

 • Acoperire 24/24h;

 • Sume asigurate de pana la 50.000 Euro;

 • Cheltuielile medicale sunt preluate direct;

 • Acoperire pentru tratament dentar de urgenta pana la maxim 300 Euro;

 • Fara fransiza.

Riscuri asigurate:

 • accident – orice eveniment neasteptat, imprevizibil si violent, independent de vointa Asiguratului si datorat unor factori externi, constituind cauza unei vatamari corporale grave care nu permite continuarea normala a calatoriei ;

 • boala – orice imbolnavire neasteptata si imprevizibila, constatata de o autoritate medicala competenta si care nu permite continuarea normala a calatoriei.

 • raspundere civila privata in strainatate in limita la 1000 euro/eveniment.

STORNO  - pentru pachete cu destinatia Romania,

in caz de eveniment ( anularea calatoriei)

 

Incepand cu data de 14.10.2020,  daca se achizitioneaza un serviciu turistic pe teritoriul Romaniei, in baza acestor tichete, si se incheie asigurarea STORNO  - pentru pachete cu destinatia Romania, in caz de eveniment ( anularea calatoriei) datorita riscurilor cuprinse in conditiile de asigurare,  vor fi acoperite  penalizarile aplicate de furnizor&partener, de catre compania Generali,  indiferent de metoda de plata cu care a fost achizitionat serviciul turistic ( cash, tichete de vacanta, transfer bancar , etc)

  Suma asigurata este de 8000 ron/persoana, si se poate majora la cerere printr-un act , prin aplicarea unui procent de 4%, peste ce depaseste aceasta suma.

Click sa vezi conditii conditii de asigurare storno Romania

 

 

 

Documentele emise în format electronic prin site-ul www.dreamholidays.com.ro. sunt valabile fără semnatură şi ştampilă.

Toate poliţele de asigurare cumpărate prin site-ul www.dreamholidays.com.ro conţin elemente de securizare şi sunt identificabile prin următoarele elemente:

 • seria şi numărul poliţei de asigurare

 • codul de bare situat în partea de jos a documentului

 • marca temporală unică

 • codul unic de referinţă internă al poliţei de asigurare

Toate documentele care conţin aceste elemente de securitate sunt considerate valide de către Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A

Solicita oferta