Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Bilete de avion Cauta zborul dorit
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Data plecare
Data intoarcere

Solicita bilet de avion

Va rugam sa introduceti un nume valid (cel putin 3 caractere)
Va rugam sa introduceti o adresa de email valida
Va rugam sa introduceti un numar de telefon valid
Va rugam sa introduceti o data de plecare
Va rugam sa introduceti o locatie de plecare

* campuri obligatorii

Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale

Bucuresti

Cluj-Napoca

Iasi

Timisoara

Zboara cu Wizz Air

Dream Holidays este agentie de turism acreditata Wizz Air si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Wizz Air.

Wizz Air este o linie aeriana low-cost maghiara si cea mai mare linie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est. Sediul companiei este la aeroportul Vecses, aproape de Aeroportul International Budapesta (Ferihegy). Fondata in 2003, linia aeriana mentine baze la Budapesta, Bucuresti, Cluj Napoca, Targu Mures, Timisoara, Gdansk, Wroclaw, Katowice, Kiev, Poznan, Praga, Sofia, Vilnius, Belgrad, Varsovia si nu numai. In prezent, compania ofera peste 600 de rute, dar numarul zborurilor oferta si a destinatiilor noi creste in fiecare an. Pentru a mentine costurile reduse, Wizz Air foloseste aeroporturile secundare din marile orase.

Istoric

Linia aeriana a fost infiintata in 2003. Primul zbor a avut loc in mai 2004, de la Katowice. Presedintele companiei este Jozsef Varadi, fost CEO la Malev Hungarian Airlines. Wizz Air este inregistrata in Ungaria si are 25 de baze operationale in lume. In vara lui 2008, Wizz Air a devenit prima companie low-cost din Ucraina.

Zboruri din Romania

Wizz Air zboara din Romania de pe urmatoarele aeroporturi: Timisoara (Aeroportul Traian Vuia), Cluj Napoca (Aeroportul International Cluj Napoca), Targu Mures (Aeroportul International Targu Mures), Bucuresti (Aeroportul Otopeni) si nu numai.

Din Timisoara se poate zbura direct la: Dortmund, Londra (Luton), Paris, Milano, Venetia, Bologna, Roma (Fiumicino), Barcelona, Madrid, Valencia si altele.

Din Bucuresti, Wizz Air ofera zboruri directe spre: Dortmund, Londra (Luton), Paris, Bruxelles, Milano, Venetia, Bologna, Torino, Pisa, Barcelona, Zaragoza, Madrid, Valencia, Roma (Ciampino), Napoli, Catania si nu numai.

Din Cluj Napoca, Wizz Air zboara direct spre: Dortmund, Londra (Luton), Paris, Milano, Venetia, Bologna, Pisa, Torino, Barcelona, Zaragoza, Madrid, Valencia, Viena, Roma (Fiumicino) si altele.

Din Targu Mures exista zboruri directe spre Budapesta, Londra, Memmingen si Dortmund.

Flota

Flota Wizz Air este o flota tanara, formata din avioane din familia Airbus A320, inclusiv aeronave A320 si un A31ceo. Wizz Air a comandat si 10 aeronave A31neo, menite sa reduca amprenta de carbon si costurile deja optimizate ale companiei.

Bagaje

Bagajul de cala - Orice bagaj care se preda pentru a fi transportat in cala este supus unei taxe per bagaj, per zbor si per persoana. Greutatea totala permisa este de 32 kg (peste aceasta limita se plateste suprataxa). Bagajul de cala nu poate depasi urmatoarele dimensiuni: latime 149 cm, inaltime 119 cm si lungime 171 cm.

Bagajul de mana - Pasagerii care nu au achizitionat WIZZ Priority pot transporta doar un bagaj de mana cu dimensiunile 55 x 40 x 23 cm si cu greutatea maxima de 10 kg. Cei care au optat pentru WIZZ Priority pot aduce in plus un bagaj mic cu dimensiunile 40 X 30 X 20 cm.Wizz Air

Solicita oferta