Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Bilete de avion Cauta zborul dorit
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Data plecare
Data intoarcere

Solicita bilet de avion

Va rugam sa introduceti un nume valid (cel putin 3 caractere)
Va rugam sa introduceti o adresa de email valida
Va rugam sa introduceti un numar de telefon valid
Va rugam sa introduceti o data de plecare
Va rugam sa introduceti o locatie de plecare

* campuri obligatorii

Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale

Bucuresti

Cluj-Napoca

Iasi

Timisoara

Zboara cu Blue Air

Cele mai ieftine bilete de avion Blue Air 

Dream Holidays este agentie de turism acredita  Blue Air care iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Blue Air.


Rezerva acum bilete de avion Blue Air!
 
 
Blue Air este prima companie aeriana romaneasca cu 100% capital privat. Lansata in 2004, compania a cunoscut o dezvoltare asidua, dezvoltare ce a culminat cu mutarea pe Aeroportul International "Henri Coanda" Otopeni. Blue Air este o companie low-cost, un model care s-a impus in ultimii ani in tara noastra. Cu peste 25 de destinatii si personal specializat pe aeroporturile destinatie, Blue Air dispune de o flota performanta si servicii VIP, Corporate si Cargo.
Cea mai mare noutate consta in accesul pasagerilor Blue Air la serviciile Business Lounge din Aeroportul International "Henri Coanda". Clientii ce achizitioneaza serviciul business au acces la cele doua saloane dedicate sporirii confortului prin acces internet wireless, minibar, publicatii nationale si internationale.

Istoric
Blue Air a fost infiintata pe 13 decembrie 2004 cu scopul de a aduce servicii de calitate la un pret mic. Prima cursa in afara teritoriului Romaniei a avut loc in octombrie 2008 pe ruta Bruxelles - Londra. Anul 2012 a adus mutarea curselor companiei de pe aeroportul Baneasa pe Henri Coanda Otopeni. Serviciile de VIP Business au urmat si ele la scurt timp.

Zboruri din Romania
Majoritatea oraselor importante din Europa primesc zboruri Blue Air, compania avand rute de destinatii precum Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Larnaca, Londra, Madrid, Malaga, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Valencia, Koln si Milano.

Flota
Flota companiei cuprinde 30 de aeronave Boeing 737, seriile 737-300, 737-400, 737-500, 737-700 si 737-800, ce acomodeaza pana la 189 de pasageri.

Bagaje
Fiecare pasager poate transporta gratuit un bagaj de mana cu dimensiunile maxime de 55cm x 40 cm x 20 cm si greutatea maxima de 10 kg.
Fiecare pasager are dreptul la maximum 4 piese de bagaj de cala cu dimensiunile maxime de 100x80x30.
Taxa pentru bagajul de cala achizitionat la aeroport in cadrul formalitatilor de check-in/ticketing este de 50 euro/bagaj/segment de zbor. Greutatea maxim admisa a unei piese de bagaj de cala este de 20 sau 32 kg, in functie de bagajul rezervat de tine. Greutatea pieselor de bagaj de cala nu poate fi cumulata intre doi sau mai multi pasageri.
Pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani (infanti) se accepta gratuit un bagaj de cala de pana la 32 kg. In cazul in care pentru infant se aduce un carucior, alcatuit din una sau mai multe piese, acesta va fi considerat bagaj de cala, iar orice alt bagaj al acestuia va fi taxat conform conditiilor de calatorie pentru bagajul unui adult.
Transportul echipamentului de golf, schi, schi nautic ce nu depaseste greutatea de 32kg se accepta contra sumei de 30EUR/ pasager/ segment de zbor. Este necesara husa corespunzatoare pentru transportul cu avionul.
 

Calatoreste cu animalul tau de companie

Acum iti poti rezerva urmatorul zbor fara griji pentru ca nu este nevoie sa lasi acasa cel mai indragit membru al familiei. Putem transporta animale de dimensiuni mici, pisici si catei, cu greutatea de pana la 6 kg incluzand cusca sau genta de transport cu pereti flexibili (soft sided carrier), in cabina de pasageri, si animale de talie medie, cu greutatea de pana la 32kg (in cala avionului).

Nu este complicat sa calatoresti cu animalul de companie. In primul rand, trebuie sa respecti urmatoarele norme europene impuse:

  • animalul tau de companie trebuie sa aiba un microcip implantat sub piele
  • carnet de sanatate
  • pasaport pentru animale, eliberat de medicul veterinar
  • vaccin antirabic valabil
About Bucharest

In cazul transportului in cabina de pasageri, animalul tau de companie trebuie tinut intr-o cusca speciala care respecta reglementarile IATA, cu dimensiunea maxima de 45 x 30 x 23 cm. Pentru transportul in cabina de bagaje, te rugam sa accesezi acest link pentru a afla mai multe detalii despre conditiile de transport.

Cand calatoresti cu animalul tau de companie in cabina, vei tine cusca sub scaunul din fata si vei primi loc in ultimele randuri ale avionului. Din motive de siguranta, daca ai doua (sau mai multe) animale de companie, poti transporta doar un patruped alaturi de tine, in cabina.

Important: pe zborurile din/catre Koln, catre Marea Britanie si dinspre Luton (Londra) nu se accepta transportul animalelor vii, nici in cabina de pasageri, nici in cala de bagaje.

Altele

Blue Air ofera serviciul de check-in online.

Solicita oferta