Cardul de vacanta UP VACANTA:

solutia moderna pentru angajati mai performanti

Conform OUG 35/2020, valabilitatea voucherelor de vacanta emise in perioada martie - decembrie 2019, indiferent de suport, se prelungeste pana la data de 31 mai 2021. De asemenea, voucherele de vacanta aferente anului 2020 vor fi emise exclusiv pe suport electronic, pe cardul Up Vacanta.

Cardul Up Vacanta este versiunea moderna a voucherelor de vacanta pe suport hartie, un instrument de plata rapid si sigur prin care angajatii isi refac fortele in concediu, iar business-ul tau primeste un suflu nou.

Acorda primele de concediu pe cardul de vacanta, beneficiind de deductibilitate fiscala si scutire de contributii patronale si salariale in limita a 13.380 lei anual, pentru fiecare angajat cu contract individual de munca.

Dezvoltat sub licenta Mastercard, Cardul Up Vacanta iti ofera posibilitatea sa acorzi salariatilor un concediu relaxant oriunde in Romania. Acesta este un instrument de plata in pas cu tendintele de cumparare actuale, cu tehnologie contactless incorporata, care poate fi folosit pentru toate tipurile de servicii turistice: cazare, masa, transport, agrement si tratamente balneare.

In baza OUG 8/2009, cu actualizarile aduse de OUG 46/2017 si 940/2017, pachete de servicii turistice platite cu cardul de vacanta include obligatoriu cel putin o noapte de cazare, iar contravaloarea primei de vacanta acordata este valabila 1 an de la data alimentarii.

 

NOU*STORNO  - pentru pachete cu destinatia Romania, in caz de eveniment

( anularea calatoriei)

Incepand cu data de 14.10.2020, acceptam  ca metoda de plata a serviciilor turistice achizitionate pe teritoriul Romaniei  tichetele de vacanta, astfel incat daca se achizitioneaza un serviciu turistic pe teritoriul Romaniei, in baza acestor tichete, si se incheie asigurarea STORNO  - pentru pachete cu destinatia Romania, in caz de eveniment ( anularea calatoriei) datorita riscurilor cuprinse in conditiile de asigurare,  vor fi acoperite  penalizarile aplicate de furnizor&partener, de catre compania Generali,  indiferent de metoda de plata cu care a fost achizitionat serviciul turistic ( cash, tichete de vacanta, transfer bancar , etc)

 Suma asigurata este de 8000 ron/persoana, si se poate majora la cerere printr-un act , prin aplicarea unui procent de 4%, peste ce depaseste aceasta suma.

 

 

Ne puteti vizita la adresa :

Bd.Iuliu Maniu,Nr.7,Corp A,Sc.2,Birou 9,parter,Sector 6,Militari. fosta Cladire Apaca,accesul se face din Bd. Vasile Milea-reper OTP Bank,Langa AFI PALACE

Cu masina

Pentru navigatie se va introduce adresa:Bd. General Vasile Milea,
nr. 4-6,Sector 6, București. Pentru Waze : Agentia Dream Holidays

Cu metroul

Magistrala Preciziei coborati la statia Politehinica.

Cu transportul in comun

Autobuzele:105,136,139,336 ; troleibuzele :61,62,69,90,91,96. ; tramvaiele:1,8,11,25,35

Program de Lucru

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00

Sambata: Închis

Duminica: Închis

Telefon

Fax

0314378387

E-mail

Solicita oferta cazare

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.
Solicita oferta