Sărbători magice la Cabana Fulg de Nea 3* din Predeal!

Petrece Craciunul sau Revelion in Predeal

3
 
Perioada Revelion :29.12.2020 - 02.01.2021, 4 nopți
Perioada Craciun 23.12.2020 - 27.12.2020, 4 nopți
Oferta Sarbatori
de la
 
16093
persoană / sejur

Crăciunul și Revelionul vin imediat și toată lumea este în căutare de oferte bune pentru a petrece sărbătorile la munte.

Fă-ți un ceai cald și aromat și vezi mai jos ce oferte avem la Cabana Fulg de Nea 3* din Predeal!

 

Cabana Fulg de Nea 3* este la fel de primitoare în orice anotimp, înconjurată de munți si păduri, fiind locul ideal pentru cei care doresc să evadeze din aglomerația orașului și să respire aerul curat al munților, Predeal fiind delimitat de masivele Postăvarul, Piatra Mare și Bucegi.

 

Situată exact la bază pârtiei Clăbucet, în sezonul de iarna Cabana Fulg de Nea 3*, este locul perfect pentru iubitorii sporturilor din sezonul rece,  beneficiind de centru pentru închiriat schiuri, echipamente de schi și școala profesionala de schi cu cei mai buni monitori.

 

Clasificată la 3 stele, Cabana Fulg de Nea este o locație minunată si pe timpul verii, potrivită pentru organizarea taberelor de copii, team building-uri, focuri de tabără sau drumeții.

 

Cabana are o capacitate de 100 de locuri de cazare si dispune de camera duble, camera triple si apartamente, iar la cerere se pot adaugă și pături suplimentare, fiecare cu baie proprie, tv prin cablu, internet și balcon.

 

În restaurantul primitor al cabanei turiștii pot servi din meniul bogat în preparate tradiționale pregătite cu multă atenție, de cei mai iscusiți bucătari.

 

Cabana Fulg de Nea 3* din Predeal a fost recent renovată.

 

 

PACHETE DE CRĂCIUN

 

 

 

 

 

Perioadă sejur: 23.12.2020 - 27.12.2020, 4 nopți

Tip cameră: triplă / apartament

Servicii masă: restaurant a la carte

Promo: camere cu confirmare imediată

 

tarif triplă: 785 LEI / persoană / sejur

tarif apartament: 997 LEI / persoană / sejur

 

PACHETE DE REVELION 2021

 

 

 

 

 

Perioadă sejur: 29.12.2020 - 02.01.2021, 4 nopți

Tip cameră: triplă / apartament

Servicii masă: restaurant a la carte

Promo: camere cu confirmare imediată

 

tarif triplă: 1061 LEI / persoană / sejur

tarif apartament: 1273 LEI / persoană / sejur

 

DE CE AICI?

 

În primul rând deoarece Cabana Fulg de Nea 3* este o atracție pentru toate anotimpurile, nu doar pentru sezonul rece. Este situat fix la baza pârtiei Clăbucet, fiind perfectă pentru amatorii sporturilor de iarnă.Apoi, îți recomandăm Cabana Fulg de Nea 3* pentru poziționarea idilică, perfectă pentru o escapadă la aer curat, departe de aglomerația orașului.

 

 DE CE ACUM?

 

 Pentru că oferta noastră actuală se potrivește „la fix” cu perioada în care turiștii caută vacanțe și oferte speciale pentru sărbătorile de iarnă. Așa că nu sta pe gânduri și treci pe rezervări.

 

 DE CE NOI?

 

 Știi foarte bine că te poți baza pe garanția rezervărilor făcute dar și pe serviciul de consultanță, atunci când ai nevoie. Adică nu te lăsăm “baltă” atunci când ai mare nevoie de noi.

 

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Oferte de neratat!

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta