Dream Holidays

Adresa: Bd.Iuliu Maniu,Nr.7,Corp A,Sc.2,Biroul 9,parter,Sector 6, Militari
Nr. Reg. Com.: J40/10061/2011
CUI: RO29008401
Capital Social: 25.000 RON

Licenta de turism:din 2011 actualizata> 693 / 22.01.2019
Polita de asigurare: Seria I nr. 58823 valabil pana la 31.12.2024
Director Agentie: Mirela Corina Balaianu

Modalitati de plata:
Cash sau card la sediul agentiei in LEI sau EURO,pentru platile in Lei Bnr+2%;
Prin banca cu ordin de plata (IN BAZA UNEI FACTURI PROFORME) in LEI, EURO; Banca: Raiffeisen Bank sau Transilvania

Tel: 031.437.83.87
Tel.mobil: 0721.129.490
Fax: 031.437.83.87
E-mail: office@dreamholidays.com.ro

Cine suntem

Agentia organizatoare DREAM HOLIDAYS are o experienta din anul 2011 in turism ,specializata pe vacante charter avion ,oferte last minute si city break-uri in orasele importante din Europa. Colectivul este unul dinamic, bine pregatit, gata oricand sa raspunda doleantelor si solicitarilor dumneavoastra. Echipa noastra va ofera o gama larga de servicii: Chartere avion in cele mai cautate destinatii : Turcia, Grecia, Egipt, Spania, Tunisia, Dubai, Exotic ; Oferte personalizate last minute si sejur city break , bilete de avion la companii low cost si companii de linie,cazari in Romania ,Grecia si Bulgaria ,asigurari de calatorie medicale + storno . Calitatile noastre sunt:promptitudine , flexibilitate si diversitate.Oferim vacante de vis la tarife unice .

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem parteneri pe cei mai importanti furnizori din piata turistica cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra ofertele de Vacanta Charter Avion, Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Mirela Corina
Mirela Corina
Director Agentie
Barbu Adriana
Barbu Adriana
Dep.Contabilitate -Expert Contabil
20px
Solicita oferta