Last Minute Zakynthos 7 nopti cu mic dejun

Hotel Letsos

3
 
Transport Avion
Perioada de calatorie 22.06.2021 - 29.06.2021
Last Minute
de la
399
255
persoana / 7 nopti
 • Cazare 7 nopti in camera dubla
 • mic dejun
 • Transport avion Bucuresti turretur
 • Taxe de aeroport
 • bagaj de mana mic 40x30x20 cm
 • bagaj la cala 95 euro/ 20 kg dus-retur
 • Transfer aeroport hotel –aeroport
 • Asigurare medicala+storno Covid 19- 87 ron/persoana
 • Excursii optionale, intrari la obiective turistice.
 • Asistenta Turistica
 • Taxa de oras se achita la hotel
Plecare :iun 22 București H. Coandă – Zakynthos 07:20 – 09:05 
Retur :  iun 29 Zakynthos – București H. Coandă 09:55 – 11:40 

Accesul turiștilor în Grecia se va face cu respectarea uneia dintre condițiile de mai jos:

 •       Prezentarea unui test negativ RT-PCR Covid (prelevat cu maxim 72 ore înainte de data de intrare în Grecia), inclusiv pentru copiii cu vârsta peste 5 ani.
 •       Dovadă de vaccinare împotriva COVID-19  în limba engleză (minim 14 zile de la data rapelului)*.
 •       Certificat de recuperare Covid (limba engleză), emis de o autoritate publică sau de un laborator autorizat (certificat în limba engleză ), care să ateste că persoana și-a revenit în urma COVID, valabil timp de două (2) până la nouă (9) luni de la data îmbolnăvirii, 

* Pentru lista vaccinurilor acceptate, a se vedea aici: Pfizer BioNtech, Moderna, Astra Zeneca / Oxford, Novavax, Johnson + Johnson / Janssen, Sinovac Biotech, Gamaleya (Sputnik), Cansino Biologics, Sinopharm. Certificatele de vaccinare cu vaccinuri Sputnik, Sinovac etc., care nu au fost aprobate de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA), scutesc de asemenea, vizitatorii de obligația prezentării unui test RT-PCR negativ.

** Toate documentele trebuie să includă informațiile critice în limba engleză, iar numele complet trebuie să se potrivească cu cel al documentului de călătorie. Sunt disponibile pe site-ul Registrului Național Electronic de vaccinare: https://adulti.renv.ro/users/login

Atenție: intrarea turiștilor în Grecia nu este condiționată de efectuarea vaccinării.

Se păstrează testarea aleatorie la punctul de frontieră (teste rapide), iar în cazul unui rezultat pozitiv se va menține obligativitatea carantinării. În ceea ce privește serviciile legate de spitalizare sau îngrijire în urma unei posibile infecții cu virusul SARS CoV-2, autoritățile elene au anunțat că acestea vor fi acoperite de statul grec, fără costuri din partea turiştilor. 

Formularul de localizare a pasagerilor (Passenger Locator Form), se aplică turiștilor care intră pe teritoriul Greciei cu transport rutier, acvatic și aerian. Toți călătorii sunt obligați să completeze online formularul PLF, disponibil aici. Acesta se completează obligatoriu cu minim 24 de ore înainte de a intra în Grecia, furnizând informații detaliate despre punctul de plecare, durata sejururilor anterioare în alte țări și adresa șederii în Grecia.  La finalizarea completării formularului, fiecarui călător i se va atribui un cod QR personal, care trebuie prezentat fie în forma fizică (tipărită) fie în format electronic (prin intermediul unui dispozitiv electronic mobil) imediat la sosirea în Grecia. Pentru toți pasagerii care sosesc pe teritoriul Republicii Elene și nu au completat la timp formularul electronic, autoritațile elene vor aplica o amendă în valoare de 500 euro / pasager.

 

 

 

 

 

Hotelul Letsos este situat în Alykes, la 1 km de plaja Alykes și oferă WiFi gratuit. Oaspeții au la dispoziție o sală de jocuri şi un bar. Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită.

 

Fiecare cameră de la acest hotel include TV cu canale prin cablu. Camerele sunt dotate cu fierbător de apă. Toate camerele au baie privată cu duș sau cadă, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Există TV cu ecran plat.

 

Proprietatea are un magazin de cadouri.

Oaspeții pot juca biliard și darts, iar proprietatea oferă un serviciu de închirieri auto și biciclete. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul Dionysios Solomos, situat la 14 km de Hotelul Letsos

Rezerva acum !

Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale

Solicita oferta