Last Minute Florenta - inima Renaşterii italiene !

Ai 4 nopti de cazare la hotel Columbus 4* cu mic dejun,transport avion+taxele de aeroport incluse

4
 
Transport Avion
Perioada de calatorie 08.06.2019 - 12.06.2019
TripAdvisor 2.0 Tripadvisor Score: 2.0
Last Minute
la
355
285
/persoana

Hotelul Columbus este situat pe malul Râului Arno, la 2 km de podul Ponte Vecchio. Toate camerele sunt dotate cu mobilier simplu, oferind o atmosferă de epocă. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet WiFi în toate camerele.

Hotelul Columbus pune la dispoziţie camere cu aer condiţionat, podea din lemn sau cu mochetă şi baie privată, dotată cu duş sau cadă. Unele camere au terasă cu vedere la râu.

Hotelul servește un mic dejun continental tip bufet. Oaspeţii pot savura băuturi şi gustări pe terasă sau la bar.

Lungarno del Tempio este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de explorarea centrului istoric, monumente și gastronomie.

Servicii incluse:

Cazare 4 nopti in camera dubla

Masa mic dejun

Transport avion Bucuresti tur-retur

Taxe de aeroport

Bagaj de mana 55x40x20 cm 10 kg

 

Servicii neincluse :

Bagaj de cala 40 euro /20 kg -dus-retur !

Transfer aeroport -hotel –aeroport

Asigurare medicala –decontare directa Generali- 30 ron/persoana

Asigurare storno (optionala)41 ron/persoana

Excursii optionale, intrari la obiective turistice.

Asistenta Turistica

Taxa de oras se achita la hotel

Cum ne deplasăm în Florenţa?

          În Florenţa se poate ajunge pe mai multe căi, dar cea mai bătătorită este calea aerului şi nu oricum, ci cu aterizare pe aeroportul oraşului Pisa, aflat la ~80 de km distanţă. Foarte multe companii aeriene – de linie şi low-cost – au zboruri directe către Pisa.

          De aici, cel mai simplu şi ieftin mod de a ajunge în centrul Florenţei este cu autocarele Companiei Terravision. Pentru o astfel de călătorie biletul costă doar 6euro/persoană şi se poate procura din aeroport (Terminalul Sosiri) sau din Staţia de tren Santa Maria Novella (pentru plecare).

          Şi aeroportul local florentin – denumit ‘Vespucci‘ – este în continuă dezvoltare şi extindere pentru a putea face faţă numărului tot mai mare de turişti care vin în Florenţa an de an. De aici, există shuttle bus-uri speciale care circulă la intervale cuprinse între o oră şi două ore, cu începere de la ora 10 dimineaţa pȃnă la ora 23. Preţul unui bilet este de 15 euro, un minimum de două persoane per transport este obligatoriu şi rezervarea în avans este necesară, indiferent de sezon.

          În interiorul oraşului, cel mai bine este să te deplasezi pe jos. Distanţele de la un obiectiv turistic la altul nu sunt deloc mari şi, cu ajutorul unei hărţi, poţi parcurge foarte uşor tot centrul, bifȃnd rȃnd pe rȃnd, acele muzee, galerii, pieţe sau biserici care te interesează în mod deosebit. Dacă ai ajuns pȃnă la Galeria Ufizzi, trebuie să ştii că aceasta se învecinează pe o latură cu Rȃul Arno, deci, trebuie să faci o plimbare şi pe malul apei, să traversezi de pe o parte pe cealaltă pe unul dintre multele poduri şi acest lucru nu se poate savura la maximum decȃt printr-o plimbare la pas.

          Dacă vrei să ajungi dintr-un loc în altul mai rapid, atunci poţi apela cu încredere la compania locală de transport în comun – ATAF. Un bilet este valabil 90 de minute şi costă 1.20 euro, dacă este procurat în avans de la chişcurile şi magazinele care au afişat în geam însemnele companiei, şi 2 euro dacă este cumpărat direct de la şofer. Nu uita că trebuie să-ţi validezi biletul de îndată ce ai urcat în autobuz, astfel rişti să primeşti o amendă de 45 de euro.

Agentia Dream Holidays va ofera cele mai bune oferte. Pentru alte perioade, tip de masa, hoteluri sau statiuni nu ezitati sa ne contactati! Va vom oferi cea mai buna oferta posibila!

Tarifele afisate sunt valabile la data postarii ofertei. Tarifele pot suferi modificari de-a lungul perioadei pentru care Agentia nu este responsabila, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru orice intrebare, nelamurire sau pentru informatii suplimentare.

Plecare 08 iun. 2019  OTP FLR  19:30   20:45

 

Retur   12 iun. 2019     FLR   OTP   09:05    12:10

 

Formular rezervare


Solicita oferta