Last Minute Florenta 5 nopti 349 euro!

Hotel: Diva 3*

3
 
Transport Avion
Perioada de calatorie 16.06.2019 - 21.06.2019
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Tarif redus
 
349
/persoana

Servicii incluse:

Cazare 5 nopti in camera dubla

Masa mic dejun

Transport avion Bucuresti tur-retur

Taxe de aeroport

Bagaj de mana 10 kg

 

Servicii neincluse :

 Bagaj de cala 20 kg -contra cost !

Transfer aeroport -hotel –aeroport

Asigurare medicala –decontare directa Generali- 30 ron/persoana

Asigurare storno (optionala)41 ron/persoana

Excursii optionale, intrari la obiective turistice.

Asistenta Turistica

Taxa de oras se achita la hotel

Hotelul Diva se află la numai 1,8 km de Aeroportul Peretola din Florenţa. Proprietatea este la 500 de metri de stația de tramvai Torre degli Agli, care face legătura atât cu centrul orașului, cât și cu aeroportul.

Camerele şi apartamentele de la Hotel Diva oferă aer condiţionat, baie privată şi acces la internet. Recepţia este deschisă nonstop.

Se oferă o varietate de produse de patiserie italiene delicioase şi brioşe proaspăt coapte, precum și o selecţie generoasă de felii de carne, pâine proaspătă, iaurt, cereale, fructe de sezon, sucuri de fructe, cafea şi cappuccino.

Hotelul se află la 300 de metri de Tribunalul din Florenţa. Facultatea de Economie de la Universitatea din Florenţa este situată la 5 minute de mers cu maşina, iar Institutul Universitar European se află la 8 km.

Cea mai eficientă modalitate de a ajunge în Florenţa este, neîndoielnic, pe calea aerului. Din această privinţă, cea mai convenabilă alternativă se referă la aterizarea pe Aeroportul Amerigo Vespucci din Florenţa, numit şi Aeroportul Peretola, şi care se află numai la aproximativ 4 kilometri nord vest de Florenţa. Acest aeroport nou modernizat este al doilea cel mai mare din Toscana, după Aeroportul Internaţional Galileo Galilei din Pisa, ambele deservind cu succes platforma turistică a acestei regiuni din Italia.

13 linii aeriene operează în Peretola, legând Florenţa şi, implicit, Toscana, fie direct, fie indirect, de alte oraşe majore ale lumii. Capacitatea Aeroportului Peretola este probată de serviciile şi facilităţile pe care le face disponibile în incinta sa, astfel de servicii şi facilităţi referindu-se la asistenţa specială oferită persoanelor cu dizabilităţi (sau celor care, dintr-un motiv sau altul, nu reuşesc să se descurce în aeroport precum o fac persoanele normale), la cele 23 de birouri de check-in, la zona lounge (Sala Masaccio), la biroul de raportare a obiectelor pierdute şi găsite, la abundentele oportunităţi de shopping şi la cele câteva cafenele şi locuri unde se pot lua gustări. O particularitate ce nu ar trebui neglijată de nici un vizitator al Florenţei care vrea să exploreze oraşul în propriul său ritm se referă la faptul că terminalul de sosiri din Peretola este locul în care câteva companii de închirieri de maşini operează.

Astfel, Sixt, Auto Europa, Hertz, Budget, Avis, Maggiore, Thrifty şi Europcar completează, prin prezenţa şi serviciile lor, competenţa serviciilor şi a facilităţilor oferite de Aeroportul Amerigo Vespucci. Mai mult, conexiunea dintre Peretola şi Florenţa este asigurată de autobuzele SITA care pleacă/sosesc din/în aeroport din jumătate în jumătate de oră, cu începere de la 6am până la 11.30pm. În Florenţa, aceste autobuze îşi lasă pasagerii pe 15 Via Santa Catarina, în apropiere de gară. O alternativă suplimentară şi mai ieftină în ceea ce priveşte transferul de la aeroport cu autobuzul se referă la opţiune turiştilor de a recurge la autobuzul nr. 62, capătul de linie al acestuia în Florenţa fiind Piazza della Stazione. În cele din urmă, taxiurile şi, pentru cei ce ţin la un transfer mai luxos, limuzinele sunt disponibile în apropierea terminalului de pasageri din Peretola. Informaţii suplimentare despre Aeroportul Amerigo Vespucci din Florenţa pot fi găsite la www.aeroporto.firenze.it.

Plecare:  16 iun. 2019   OTP  FLR  12:45  14:00

 

Retur:     21 iun. 2019   FLR  OTP  21:35  00:40 (+1)

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular rezervare


Solicita oferta