Last Minute Sardinia 4 nopti 285 euro!

Hotel: Mistral

3
 
Transport Avion
Perioada de calatorie 09.06.2019 - 13.06.2018
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Oferta speciala
la
 
285
/persoana

Servicii incluse:

Cazare 4 nopti in camera dubla

Masa mic dejun

Transport avion Bucuresti tur-retur

Taxe de aeroport

Bagaj de mana 40x30x20 cm (rucsac)sub scaun in cabina

 

Servicii neincluse :

Bagaj de cala 10/20 kg -contra cost !

Wizz Priority -contra cost !

Locuri preferentiale contra cost : de la 18 euro/persoana (check-in 30 zile )

Transfer aeroport -hotel –aeroport

Asigurare medicala –decontare directa Generali- 30 ron/persoana

Asigurare storno (optionala)41 ron/persoana

Excursii optionale, intrari la obiective turistice.

Asistenta Turistica

Taxa de oras se achita la hotel

În cazul în care nu ați achiziționat un loc odată cu rezervarea, check-inul va fi disponibil doar cu 48 de ore înainte de plecare si  cu 48 de ore inainte retur.

Prin achiziționarea serviciului WIZZ Priority, vă puteți bucura de următoarele beneficii:

 

Veți avea dreptul să aduceți un troller suplimentar (dimensiunea maximă: 55 × 40 × 23 cm, 10 kg) împreună cu bagajul de mână gratuit (dimensiunea maximă: 40 × 30 × 20 cm). Vă garantăm că puteți aduce ambele bagaje în cabină (cu excepția situațiilor în care acest lucru nu este posibil din cauza unor restricții operaționale).

Veți fi printre primii pasageri chemați pentru îmbarcare. Când vă urcați în autobuzul spre avion, vi se va oferi loc într-o secțiune specială din fața autobuzului. Ușa autobuzului din secțiunea dumneavoastră se va deschide prima, oferindu-vă acces prioritar în aeronavă.

La biroul dedicat de check-in prioritar veți putea preda bagajele repede și ușor.

Mistral este un hotel de 3 stele situat pe coasta de nord-vest a Sardiniei, lângă una dintre porţile de intrare în oraşul Alghero. Poziţionat între plajele frumoase şi centrul istoric, hotelul oferă locuri de parcare gratuite. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele.

Aflat la doar 300 de metri de plaja Maria Pia, hotelul Mistral oferă 25 de camere spaţioase, cu aer condiţionat şi TV cu canale Sky. Camerele sunt mobilate simplu, dar confortabil.

Oaspeţii au la dispoziţie un teren de tenis la 500 de metri de hotel. De asemenea, în apropiere există un teren de fotbal şi rugby. Centrul oraşului Alghero este la 30 de minute de mers pe jos de-a lungul promenadei de pe faleză şi puteţi găsi o staţie de autobuz lângă hotel.

Hotelul Mistral este înconjurat de restaurante, parcuri şi locuri de joacă pentru copii. Oaspeţii pot închiria biciclete de la hotel. Aeroportul Fertilia este la doar 7 km, iar Porto Torres se află la 35 km.

Sardinia este una dintre cele mai cunoscute insule din Italia, precum și din zona Mediteranei. Orașele sale pitorești, plajele uimitoare, moștenirea culturală, gastronomia delicioasă și opțiunile nenumărate pentru distracție transformă insula într-una dintre cele mai căutate destinații pentru vară și nu numai. Astăzi îți vom povesti despre Alghero, un orășel cu aspect medieval, a cărui istorie este fascinantă, iar pe lângă aceasta, peisajele naturale, arhitectura căsuțelor tradiționale și plajele te vor cuceri din prima.

Despre Alghero: puțină istorie și informații utile

Alghero se află în vestul insulei Sardinia, în provincia Sassari. Orașul fost sub ocupație catalană o bună perioadă de timp, iar acest lucru se mai poate observa chiar și în ziua de azi, în limbajul localnicilor și numele străzilor care au păstrat denumirile din trecut. Alghero mai este cunoscut și astăzi cu numele de Barcelonetta, care se traduce prin „Mica Barcelona”. Este un oraș port, care dispune și de un aeroport, numit Aeroportul Alghero Fertilia, pe care operează zboruri atât Alitalia, cât și Wizzair. Străduțele înguste și pietruite, zidurile fortificate ale orașului, multitudinea de mici buticuri pline de bijuterii și suvenire de tot felul, restaurantele și terasele, centrul istoric și plajele sunt doar câteva dintre motivele pentru care Alghero ar trebui să fie una dintre destinațiile tale preferate pentru vară.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Plecare: iun. 09 București H. Coandă – Alghero (Sardinia) 12:55 – 14:40 (W6 3169)
 
Retur:   iun. 13 Alghero (Sardinia) – București H. Coandă 15:20 – 18:55 (W6 3170)

Don't miss our special offer


Solicita oferta