Viziteaza Viena - orasul de pe Dunare,capitata Austriei !

Hotel: Novum Prinz Eugen 4*

4
 
Transport Avion Tarom
Perioada de calatorie 16.03.2019 - 20.03.2019
TripAdvisor 4.0 Tripadvisor Score: 4.0
Last Minute
335
265
/persoana

Hotelul: Novum Prinz Eugen 4*este situat în cartierul tradițional cu ambasade din Viena, în imediata vecinătate a Palatului Belvedere, Novum Hotel Prinz Eugen este un hotel de 4 stele elegant și confortabil. Hotelul este vizavi de gara Hauptbahnhof și de centrul comercial Bahnhofs-City. Centrul orașului se află la numai câteva minute de mers cu mijloacele de transport public.

Este disponibil WiFi gratuit în întregul hotel. Novum Hotel Prinz Eugen are un bar confortabil în hol și oferă o sală de conferințe cu lumină naturală.

Chiar vizavi de Novum Hotel Prinz Eugen există o gară și o stație de tramvai. Opera de Stat și strada comercială Kärntner Straße sunt la aproximativ 10 minute de mers cu tramvaiul de pe linia D. Stația de metrou Hauptbahnhof (de pe linia U1) se află la 5 minute de mers pe jos.

Servicii incluse:

Cazare 4 nopti in camera dubla
Masa mic dejun
Transport avion Bucuresti tur-retur
Taxe de aeroport
Bagaj de mana /Bagaj de cala


Servicii neincluse :

Transfer aeroport -hotel –aeroport
Asigurare medicala –decontare directa Generali- 30 ron/persoana
Asigurare storno (optionala)41 ron/persoana
Excursii optionale, intrari la obiective turistice.
Asistenta Turistica
Taxa de oras se achita la hotel

Tarifele sunt valabile in momentul lansarii ofertei, acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la biletele de avion,de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil.


Agentia Dream Holidays va ofera cele mai bune oferte. Pentru alte perioade, tip de masa, hoteluri sau statiuni nu ezitati sa ne contactati! Va vom oferi cea mai buna oferta posibila

Formular rezervare


Solicita oferta