REVELION 2021 de 5* in KUSADASI

Palm Wings Ephesus/UltraAllInclusive

București –Istanbul (2nopți)-Kusadasi (4nopți) -Canakkale(1noapte) –București

BONUS:Cina festiva de Revelion

Perioada: 27.12.2020-03.01.2021| 8zile -7nopțiUltra First Minute -359€/persoană

Ziua 1 |Duminica 27.12.2020: BUCUREȘTI ISTANBUL Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 05:30 în parcarea din fața ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora06:00 pe traseulBucurești -Giurgiu -Ruse Stara Zagora Svilengrad Capitan Andreevo Edirne Istanbul. Seara cazare în Istanbulla hotel de 3*. Timp liber pentru cumpărături sau plimbare prin oraș.

Ziua 2|Luni28.12.2020: ISTANBULTur pietonal ghidat |Croaziera pe Bosfor (opțional)| Seara turceasca (optional)Mic dejun. Timpliber sau, propunem un tur pietonal ghidat prin centrul istoric: piata Sultanahmet, Hipodromul, si Obeliscul Egiptean (cel mai vechi monumentdin Istanbul) adus din orasul Karnak, provincia egipteana Luxor,de catre imparatul roman Theodosius I (379-395 d.Hr.). UrmeazaCatedrala Sfanta Sofia construita in anul 537 d.Hr., simbolul arhitecturii Bizantine, care pentru aproape 1000 de ani afost cea maimare catedraladin lume. Dupa caderea Constantinopolelui a fost transformata in moschee, iar din 1935 a devenit muzeu, care atrageastazi milioane de vizitatori. Continuam cu Topkapi -resedinta sultanilor pana in1856, unde admiram celebrulpalat, gradinile,Haremul si tezaurul unde sunt expuse sabia lui Stefan cel Mare si toiagul lui Moise, apoi cu Basilica Cisterna, construita in secol IVsi transformata intr-o uriasa cisterna cu apa, menita sa alimenteze Palatul Topkapi. Cele 336 de coloane din marmura din interiorsuntfrumos luminate și conduc vizitatorii spre locul unde se află 2 capete ale Meduzei. Incheiem cu Moscheea Albastra, denumita astfeldatorita celor 21000 de bucati de faianta bleu din interior. Optional, dupa-amiaza va propunem ocroaziera pe Bosfor(daca si conditiile meteo vor permite organizarea acesteia). Optional, seara turceasca,cu dansuri si cina traditionala.Cazare în Istanbulla hotelde 3*.

Ziua 3|Marti 29.12.2020: ISTANBULKUSADASI Mic dejun. Plecare spre Kusadasi, urmând traseul Bursa -Izmir. Seara, sosire în Kusadasi -cină și cazare la Hotel Palm Wings Ephesus 5*.

Ziua 4|Miercuri 30.12.2020: KUSADASI PAMUKKALE (opțional)Mic dejun. Timp liber la hotel sau, opțional, excursie la Pamukkale. Supranumit și Castelul de Bumbac, terasele de calcar reprezintă un fenomen unic înlume care stârnește reacții de uimire și contemplare. În fața albului imaculat incrustrat parcă cu pietre prețioase, cuvintele sunt lipsite de esență. Tot acolo, orașul antic Hierapolis și Piscina Cleopatrei cu apă termală se dezvăluie precum acum 2000 deani. Orașul antic Hierapolis impresionează prin Teatrul roman foarte bine conservat, prin numeroasele morminte descoperite și Templul lui Apollo. Fosta stațiune termală, Pamukkale, prin Piscina Cleopatrei, vă oferă beneficiile apei termale cu temperatura de 36 grade Celsius și ocazia de a descoperi o piscina în aer liber, pavată cu coloane ale Templului lui Apollo. Seara ne întoarcemîn Kusadasi. Cazare și masă la Palm Wings Ephesus 5*.

Ziua 5|Joi31.12.2020: KUSADASI timp liber| EFES & CASA FECIOAREI MARIA (optional)Mic dejun. Timp liber pentru odihnă /shopping în Kusadasi, sau, opționalexcursie la Efesunul dintre cele mai faimoase orașe ale Antichității șiCasa Fecioarei Maria locul în care Fecioara Maria și-a petrecut ultimii ani din viață.Spre seara ne întoarcemla hotel, unde ne pregătim pentru petrecerea de Revelion.Cina festivă de Revelion este inclusă și se va desfășura la restaurantul hotelului Palm Wings Ephesus 5*.La Multi Ani, 2021!

Ziua 6|Vineri01.01.2021: KUSADASI timp liber| SIRINCE (optional)Mic dejun. Timp liber pentru odihnăsau pentru a va bucurade facilitățile hotelului: piscină interioară, saună, baie turcească (hammam), centru de fitness, masaj, centru de înfrumusețare dotat cu echipamente moderne/shoppingîn Kusadasi,sau,in a doua parte a zilei,opțional, excursie de jumatate de zi la Sirince. Sirince vechiul satgrecesc va asteapta sa degustati vinul fructat pentru care este recunoscut in intreaga Turcie si sa admirati peisajele pitoresti. Turulinclude vizita unei vechi biserici si oprire la magazinul de specialitati turcesti. Spre seară ne întoarcemîn Kusadasi. Cazare și masă la Palm Wings Ephesus 5*.

Ziua 7|Sambata 02.01.2021: KUSADASI-BERGAMA (Cetatea Pergamon) -TROIA -CANAKKALEMic dejun. Plecare spre Canakkale. În drum vom face o oprire la Cetatea Pergamon, locul unde a fost inventat pergamentul. Cetatea Pergam este citata și în cartea Apocalipsei, spunându-se despre aceasta că este una dintre cele șapte biserici din Asia. Înprezent, siturile arheologice principale ale anticului Pergam se regăsesc în partea de Nord și de Vest a orașului modern Bergama.Mai departe, ne îndreptăm spreTroia -povestea războiului troian fiind una din cele mai faimoase din istorie, iar legenda Elenei din Troia încântă de peste 3.000 de ani. Drumul continuă spre Canakkale, unde vom ajunge spre seara cazare la hotel de 3*. Timpliber pentru cumpărături sau plimbare prin oraș, unul dintre cele mai ietine orașe din Turcia.

Ziua 8|Duminica 03.01.2021: CANAKKALEEDIRNEBUCURESTIDupă micul dejun plecăm spre București. În drumul către țară vom trece prin orașul Edirne, fosta capitală a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye cunoscută dreptmoscheea celor 999 de ferestre datorită arhitecturii unice a cupolei, dar și a tunelelor subterane ce leagă moscheea de fosta Academie Militară, tunele ce acum adăpostesc numeroase magazine în care veți si produse tradiționale turcești, prilej și pentru achiziționarea ultimelor suveniruri.Seara sosire în București, în funcție de trafic si formalități vamale

Solicita oferta