Sejur romantic Venetia 5 nopti 245 euro!

Hotel: Piave Mestre 3*

3
 
Transport Avion Wizz Air
Perioada de calatorie 14.06.2019 - 19.06.2019
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Oferta
la
 
245
/persoana

Servicii incluse:

Cazare 5 nopti in camera dubla

Masa mic dejun

Transport avion Bucuresti tur-retur

Taxe de aeroport

Bagaj de mana 40x30x20 cm (rucsac)sub scaun in cabina

 

Servicii neincluse :

Bagaj de cala 45 euro/20 kg  !

Wizz Priority -25 euro/persoana !

Locuri preferentiale contra cost : de la 18 euro/persoana (check-in 30 zile )

Transfer aeroport -hotel –aeroport

Asigurare medicala –decontare directa Generali- 30 ron/persoana

Asigurare storno (optionala)41 ron/persoana

Excursii optionale, intrari la obiective turistice.

Asistenta Turistica

Taxa de oras se achita la hotel

În cazul în care nu ați achiziționat un loc odată cu rezervarea, check-inul va fi disponibil doar cu 48 de ore înainte de plecare si  cu 48 de ore inainte retur.

 

Prin achiziționarea serviciului WIZZ Priority, vă puteți bucura de următoarele beneficii:

Veți avea dreptul să aduceți un troller suplimentar (dimensiunea maximă: 55 × 40 × 23 cm, 10 kg) împreună cu bagajul de mână gratuit (dimensiunea maximă: 40 × 30 × 20 cm). Vă garantăm că puteți aduce ambele bagaje în cabină (cu excepția situațiilor în care acest lucru nu este posibil din cauza unor restricții operaționale).

Veți fi printre primii pasageri chemați pentru îmbarcare. Când vă urcați în autobuzul spre avion, vi se va oferi loc într-o secțiune specială din fața autobuzului. Ușa autobuzului din secțiunea dumneavoastră se va deschide prima, oferindu-vă acces prioritar în aeronavă.

La biroul dedicat de check-in prioritar veți putea preda bagajele repede și ușor.

Hotelul Piave este situat la doar 15 minute cu autobuzul sau trenul de centrul istoric al oraşului Veneţia. Se află într-o zonă liniştită a oraşului Mestre şi beneficiază de un personal multilingv. Accesul Wi-Fi este gratuit în întreaga incintă.

Toate camerele de la Piave includ o baie privată, aer condiţionat şi podea cu gresie sau parchet. La cerere este disponibil un seif.

Hotelul are un bar şi un punct de internet. Recepţia este deschisă nonstop, iar personalul oferă oaspeţilor hărţi şi informaţii turistice.

Hotelul Piave este situat la 200 m de gara din Mestre şi la 50 m de staţia de autobuz care asigură legături spre Veneţia. De asemenea, în apropiere sunt disponibile servicii de transfer de la/la aeroport.

Aeroportul Treviso

Aeroportul Treviso este o altă alternativă la îndemână pentru turiştii care vor să zboare către Veneţia. Situat mai în interiorul continentului comparativ cu Marco Polo, Aeroportul Treviso este în principal deservit de companii de linii aeriene low-cost, cum ar fi Ryanair, Belle Air, German Wings, Wizz Air şi Transavia. Aceasta este o oportunitate ideală pentru cei ce călătoresc din puncte precum Amsterdam, Bucureşti, Casablanca, Barcelona sau Dublin.

Transferurile aeroportuare de la Aeroportul Treviso către Veneţia sunt asigurate de ATVO şi, în ciuda distanţei (circa 30 de kilometri până la Veneţia), acestea sunt destul de fiabile şi eficiente ca durată a deplasării din din punctul de vedere al preţului.

Nume:
Aeroportul Treviso (Aeroporto di Treviso-Sant’Angelo / Aeroporto di Treviso Canova) (TSF / LIPH)
Adresă:
63/E, Via Noalese, 31100, Treviso, Italia
Telefon:
0039 0422 315111
Fax:
0039 0422 315129
Website:
www.trevisoairport.it

Cu autobuzul

În ciuda faptului că transportul rutier motorizat în Veneţia este interzis, a ajunge în La Serenissima cu autobuzul este, de fapt, posibil. Este adevărat că această modalitate de deplasare nu este cea mai populară manieră de a călători către Veneţia, însă rămâne, totuşi, o soluţie la îndemână. Principalul terminal de autobuze pentru deplasările naţionale şi internaţionale cu autobuzul este situat în Piazzale Roma (localizată lângă capătul veneţian al aşa-numitului Ponte della Liberta care,la rândul său, este prelungirea şoselei Via della Liberta, un drum ce porneşte direct din A4, Autostrada Padova-Venezia).

Din Piazzale Roma, vizitatorii trebuie să apeleze la alte mijloace de transport (cum ar fi taxiurile acvatice) pentru a explora Veneţia în profunzime.

ATVO

ATVO este principala companie de autobuze care oferă deplasări în întreaga provincie Veneţia. Compania stabileşte legături cu toate oraşele mari şi staţiunile din această parte a Italiei, şi se numără printre soluţiile de top în materie de transferuri aeroportuare. Astfel, apelând la serviciile acestei companii, turiştii pot ajunge într-un timp foarte scurt la Lignano, Jesolo, Caorle, Bibione, Treviso şi, bineînţeles, Veneţia.

Pentru a afla tot ceea ce trebuie ştiut despre conexiunile cu autobuzul, orarul autobuzelor, punctele de vânzare a biletelor, preţul biletelor, durata unei călătorii şi altele asemenea, urmaţi indicaţiile de mai jos:

Nume:
ATVO
Adresă:
8, Piazza IV Novembre, San Dona di Piave, Italia
Telefon:
0039 0421 5944
Fax:
0039 0421 594534
Email:
atvo@atvo.it
Website:
www.atvo.it

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Plecare: iun. 14 București H. Coandă – Veneția Treviso 6:10 – 7:20 (W6 3159)
Retur : iun. 19 Veneția Treviso – București H. Coandă 22:00 – 0:55 (W6 3162)

Formular rezervare


Solicita oferta