Last Minute Vacanta Copiilor Spania, Palma de Mallorca

🚦Spania este Verde ! Fara carantina la retur !

HOTEL DON MIGUEL PLAYA

Mar Japón, 2, 07610 Playa de Palma, Spania

3
 
Transport Avion
Perioada de calatorie 23.10.2021 - 30.10.2021
Tarif special
de la
355
285
persoana/ 7 nopti

Hotelul Don Miguel este situat la 650 de metri de plajă, în zona Las Maravillas din Palma. Acesta oferă o piscină în aer liber, zonă de sport şi camere cu aer condiţionat şi balcon.

Zona terenurilor de sport de la Don Miguel are 3 terenuri de tenis, un teren de fotbal şi un teren de minigolf. Există, de asemenea, un centru de fitness, precum şi mese de biliard şi tenis de masă.

Restaurantul hotelului serveşte preparate culinare internaţionale. Hotelul are şi un bar, unde puteţi savura o gustare sau o băutură.

Camerele de la Don Miguel au podele de gresie şi decor în stil tipic de plajă. Fiecare cameră este dotată cu TV prin satelit şi baie privată.

Aeroportul Palma se află la doar 5 km de Hotelul Don Miguel. Terenul de golf Son Gual este la aproximativ 10 minute de mers cu maşina.

Servicii incluse

 • Cazare 7 nopti in camera dubla
 • Demipensiune (mic dejun + cina)
 • Transport avion Bucuresti turretur
 • Taxe de aeroport
 • bagaj de mana mic 40x30x20 cm

 

 

Servicii neincluse

 

 • Bagaj la cala 80 euro/20 kg dus-retur
 • Wizz priority -25 euro/persoana
 • Transfer aeroport hotel –aeroport
 • Asigurare medicala +Asigurare storno cu acoperire covid (optionala)100 ron/persoana
 • Excursii optionale, intrari la obiective turistice.
 • Asistenta Turistica
 • Taxa de oras se achita la hotel

 

Prin achiziționarea serviciului WIZZ Priority, vă puteți bucura de următoarele beneficii:

 

Veți avea dreptul să aduceți un troller suplimentar (dimensiunea maximă: 55 × 40 × 23 cm, 10 kg) împreună cu bagajul de mână gratuit (dimensiunea maximă: 40 × 30 × 20 cm). Vă garantăm că puteți aduce ambele bagaje în cabină (cu excepția situațiilor în care acest lucru nu este posibil din cauza unor restricții operaționale).

 

Veți fi printre primii pasageri chemați pentru îmbarcare. Când vă urcați în autobuzul spre avion, vi se va oferi loc într-o secțiune specială din fața autobuzului. Ușa autobuzului din secțiunea dumneavoastră se va deschide prima, oferindu-vă acces prioritar în aeronavă.

 

La biroul dedicat de check-in prioritar veți putea preda bagajele repede și ușor.

 

Plecare :oct 23 București H. Coandă – Palma de Mallorca 06:15 – 08:30 (W6 3023)

Retur:  oct 30 Palma de Mallorca – București H. Coandă 09:10 – 13:10 (W6 3024

1.Autobuzul este singura cale de la aeroportul din Palma de Mallorca la hotel sau apartament pe insulă cu transportul public.

Dacă intenționați să ajungeți la stațiunea dvs. din Mallorca cu autobuzul, fiți atent la faptul că orarul de vară diferă de cel din timpul iernii. Perioada de iarnă este între 1 noiembrie și 30 aprilie, perioada de vară de la 1 mai până la 31 octombrie. Autobuzele sunt împărțite în urbane și intercity. Pentru a găsi o stație de autobuz la aeroport, căutați semnul “BUS” la ieșirea din aeroport. Numele stațiilor de autobuz sunt evidențiate pe un afișaj special din cabină. Dacă trebuie să ajungeți la o anumită stradă sau hotel și nu sunteți sigur unde mergeți, arătați șoferului numele străzii sau hotelului dorit pe telefonul sau smartphone din timp și acesta vă va face semn unde trebuie să coborâți.

 

Autobuze orășenești

Ruta de autobuz 1: Aeroport – centrul orașului Palma de Mallorca – port
Traseul leagă aeroportul de principalele atracții turistice ale insulei și de malul mării. Autobuzul ajunge la Plaza de Espana, chiar în centrul orașului. De asemenea, se oprește la Paseo de Mallorca, Paseo Maritimo și la portul Palma Port.

Stația la aeroport: etajul 0, zona sosiri; etajul 2, zona de plecare
Preț bilet: 5 Euro într-o direcție
Program de circulație: în timpul iernii de la 06:00 la 01:10; vara, de la 06:00 la 01:50 la fiecare 15 minute.

Ruta de autobuz 21: Aeroportul – San Arenal
Linia numărul 21 conectează aeroportul cu mai multe hoteluri de-a lungul Palma beach.

Stații la aeroport: etajul 0, zona sosiri; etajul 2, zona plecări
Preț: 5 Euro într-o direcție
Program de circulație: iarna de la 07:00 la 22:10; vara de la 07:00 la 00:30; la fiecare 30 de minute
Rețineți că autobuzele în sezonul înalt sunt întotdeauna aglomerate.

Rute interurbane

Autobuzele intercity duc pasagerii de la aeroportul din Mallorca până în cele mai populare stațiuni de pe insulă. Mai jos este prezentată o listă cu numerele de rută și destinații. Preț: 5-12 Euro în funcție de destinație

Numărul autobuzului A11: aeroport – Magaluf – Peguera (spre stațiunile Peguera, Santa Ponsa, Costa de la Calma, Magalluf, Palma Nova, Son Caliou)
Numărul autobuzului A32: Aeroportul – Platja de Muro / Alcudia – Can Picafort (spre stațiunile Platja de Alcudia, Alcudia și Inca)
Numărul autobuzului A32: Aeroportul – Cala Bona – Cala Millor (spre stațiunile Sa Coma, Porto Cristo, Manacor, Montuiri)
Numărul autobuzului A51: aeroport – El Arenal de Llucmajor – Cala d’Or (spre stațiunile Santanyi, Polygon son Noguera)

Dacă niciuna dintre rutele intercity nu ajunge la locul dvs de odihnă, atunci mai întâi trebuie să ajungeți de la aeroport la gara principală din Palma (sp. Estació Intermodal) și să luați de acolo autobuzul sau trenul spre stațiunea dvs. Gara principală de autobuze este situată pe Plaza de Spania, unde oprește autobuzul numărul 1 de la aeroport. Orarul de plecare a autobuzelor și a trenurilor de la gară poate fi văzută pe site-ul tib.org. Gara este deschisă între orele 05:30 și 23:30.

 

2.Taxi de la Aeroportul din Mallorca

Taxi este cea mai confortabilă formă de transport, care leagă aeroportul de stațiunile din Mallorca. Taxiurile oficiale de la aeroport sunt parcate la ieșirea de la terminalul de la etajul 0, sala de sosire. Tariful aproximativ pentru 1 km – 0,5-0,6 Euro. Soferii vorbesc spaniola și foarte rar vorbesc engleza. Cele mai populare servicii de taxi de la aeroport: Taxi Fono, Radiotaxi, Palma Taxi. Taxiurile de pe insula Mallorca sunt vopsite în alb, cu o linie roșie-galbenă care este pe mijlocul capotei și pe ușa din față a șoferului.

Când călătoriți cu taxiul de la aeroportul din Mallorca, șoferii de taxi percep următoarele suprataxe:

Tariful per km este: 1-1,2 Euro.
În weekend, sărbători și de la 22:00 la 06:00 călătoria vă va costa cu aproximativ 25% mai mult.
Taxă pentru transferul de la și către aeroport: 6,95 Euro.
Pentru fiecare valiză sau bagaj trebuie să plătiți 0,6 Euro.
Este comod să luați un taxi de la aeroport atunci când călătoriți în stațiuni care sunt departe de capitală, când călătoriți cu copii sau cu bagaje mari.

Toți pasagerii care se îmbarcă în România cu destinația Spania trebuie să prezinte:

 • certificatul european digital COVID – opțiuni:  
  • certificatul european digital COVID care atestă vaccinarea completă împotriva COVID de la care au trecut minim 14 zile;

sau

 • certificatul european digital COVID care atestă recuperarea post-COVID de la care au trecut minim 11 zile, dar nu mai mult de 180 de zile;

sau

 • certificatul european digital COVID care atestă rezultatul negativ al unui test PCR realizat în ultimele 72 de ore anterioare călătoriei sau certificatul digital european care atestă rezultatul negativ al unui test antigen realizat în ultimele 24 de ore anterioare călătoriei;
 • formularul privind starea de sănătate prin intermediul aplicației Spain Travel Health (SpTH) sau a paginii de internet https://www.spth.gob.es/;
 • Minorii cu vârsta de până la 12 nu trebuie să prezinte certificatul european digital COVID, dar pentru aceștia trebuie completat formularul privind starea de sănătate (https://www.spth.gob.es/). 

 

Acceptarea condițiilor comerciale la achiziționarea biletelor de avion obligă pasagerii la respectarea condițiilor de îmbarcare impuse și comunicate de companiile aeriene înaintea zborului. Având în vedere că acestea pot varia de la o companie la alta, se recomandă ca, anterior călătoriei, pasagerii să consulte condițiile de îmbarcare prezentate de compania aeriană.

 

 1. Formularul privind starea de sănătate

Toate persoanele care călătoresc spre Spania pe cale aeriană sau maritimă trebuie să completeze, anterior efectuării călătoriei, formularul privind starea de sănătate prin intermediul aplicației Spain Travel Health (SpTH) sau a paginii de internet https://www.spth.gob.es

În situația în care pasagerul este minor sau o persoană dependentă, formularul poate fi completat de către tutore, care va fi responsabil pentru veridicitatea informațiilor furnizate. Ulterior completării formularului, se va genera un cod unic QR de sănătate, care va trebui prezentat (digital sau pe suport hârtie) la controlul de sănătate efectuat în aeroportul/portul de destinație. Dacă formularul va fi semnat din aplicație, acesta va apărea în secțiunea „Călătoria mea”, iar utilizatorul va recepționa și un e-mail care poate fi imprimat.

Formular rezervare

Trebuie sa avem acordul dvs. in vederea comunicarii ofertei .

Mirela Corina

Consultant Turism

0721129490

office@dreamholidays.com.ro

Luni - Vineri 10:00- 17:00

Mirela Corina
Solicita oferta