Complex Mediteranean - Oferta Standard - All Inclusive  

Mamaia, Romania
de la
EUR 731 18 EUR
Complexul este situat in zona central-nordica a statiunii Mamaia, la 50 m de plaja.
Facilitati hotel: 280 camere duble standard (din care 32 de camere duble family - comunicante) in cele doua corpuri Mercur si Minerva, 12 apartamente si 6 garsoniere in Vila 30, restaurant, terasa, bar, piscina exterioara pentru adulti si pentru copii, terenuri de sport (tenis, baschet, volei), tenis de masa, loc de joaca pentru copii exterior, clubul Strumfii cu animatori si activitati pentru copii, sala de conferinte, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).
Facilitati camere: baie proprie cu dus, TV, AC, minibar, Wi-Fi. Toate camerele duble standard au balcon.

~
Servicii incluse: cazare cu all inclusive (mic dejun + pranz + cina in sistem bufet, bauturi incluse in timpul meselor si la barul de la piscina), acces la piscinele complexului, umbrele si sezlonguri la piscine (in intervalul 08.00-20.00, in limita locurilor disponibile), acces la terenurile de sport (volei/tenis/fotbal) cu asigurarea echipamentului (in limita disponibilului), Wi-Fi, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), acces la locurile de joaca pentru copii. Informatii suplimentare: - mesele se servesc in sistem bufet (mic dejun 07.30–10.00, pranz 13.00–15.00, cina 19.00–21.30). - in prima zi de cazare se va servi cina, in urmatoarele zile ale sejurului se vor servi micul dejun, pranzul si cina, iar in ziua plecarii se servesc micul dejun si pranzul. - bauturil incluse in timpul meselor: bauturi non-alcoolice (sucuri acidulate/neacidulate draft din gama Pepsi, cafea, ceai, apa de masa/carbogazoasa) si bauturi alcoolice (bere la draft, vinuri la draft – alb/rosu, vodca, aperitive alcoolice). - barul all inclusive de la piscina, care asigura gratuit bauturile, functioneaza intre orele 09.00–19:00. - in luna Mai si dupa data de 10 Septembrie, mesele se vor servi a la carte sau bufet, in functie de numarul de turisti cazati in complex. - turistii au obligativitatea de a purta bratara pe care o primesc la cazare (in prima zi, incepand cu ora 18.00) pe toata durata sejurului. - hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le ofera turistilor in sistemul "All Inclusive". - produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului pe parcursul desfasurarii mesei. - produsele oferite in sistemul "All Inclusive" se vor consuma doar in incinta complexului, in timpul sejurului. - nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la piscina sau plaja. - nu este permis accesul in complex cu animale de companie.

Servicii incluse: cazare cu all inclusive (mic dejun + pranz + cina in sistem bufet, bauturi incluse in timpul meselor si la barul de la piscina), acces la piscinele complexului, umbrele si sezlonguri la piscine (in intervalul 08.00-20.00, in limita locurilor disponibile), acces la terenurile de sport (volei/tenis/fotbal) cu asigurarea echipamentului (in limita disponibilului), Wi-Fi, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), acces la locurile de joaca pentru copii.

Informatii suplimentare:
- mesele se servesc in sistem bufet (mic dejun 07.30–10.00, pranz 13.00–15.00, cina 19.00–21.30).
- in prima zi de cazare se va servi cina, in urmatoarele zile ale sejurului se vor servi micul dejun, pranzul si cina, iar in ziua plecarii se servesc micul dejun si pranzul.
- bauturil incluse in timpul meselor: bauturi non-alcoolice (sucuri acidulate/neacidulate draft din gama Pepsi, cafea, ceai, apa de masa/carbogazoasa) si bauturi alcoolice (bere la draft, vinuri la draft – alb/rosu, vodca, aperitive alcoolice).
- barul all inclusive de la piscina, care asigura gratuit bauturile, functioneaza intre orele 09.00–19:00.
- in luna Mai si dupa data de 10 Septembrie, mesele se vor servi a la carte sau bufet, in functie de numarul de turisti cazati in complex.
- turistii au obligativitatea de a purta bratara pe care o primesc la cazare (in prima zi, incepand cu ora 18.00) pe toata durata sejurului.
- hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le ofera turistilor in sistemul "All Inclusive".
- produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului pe parcursul desfasurarii mesei.
- produsele oferite in sistemul "All Inclusive" se vor consuma doar in incinta complexului, in timpul sejurului.
- nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la piscina sau plaja.
- nu este permis accesul in complex cu animale de companie.

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Pret
Tip camera
Camera dubla standard / DBL Standard Room (-)
1 x 2 adulti
Masa
all inclusive
Perioada
08.07.2020 - 13.07.2020
Disponibilitate
disponibil
Pret
731.18EUR
5 nopti