Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Belek, chiar pe malul mării.

Dotări

Clienții pot să se destindă în 208 camere. O garderobă și un schimb valutar se numără printre facilitățile hotelului. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce vor să meargă la film vor găsi cu siguranță filmul perfect în programul cinematografelor. Există de asemenea și magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Pentru comunicare sau pentru desfășurarea activităților de afaceri se poate pune la dispoziție un fax.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. De asemenea, există un minibar și un seif contra cost. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș există un uscător de păr și telefonul. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj, un tobogan de apă și un bar. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Cei ce nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc pot profita de tenis. Contra cost se oferă baschet. Programul de sporturi acvatice al unității de cazare include schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor și plimbări cu banana. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună, o baie de aburi, un hamam, terapii prin masaj, hidroterapie și aromoterapie, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, un spa. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare All-Inclusive-Special. Un mic dejun bogat de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm până mai târziu) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Targu Mures catre FUN & SUN FAMILY LIFE BELEK, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta