Înconjurat de ape limpezi, Cinnamon Dhonveli Maldive oferă oaspeţilor o experienţă exclusivistă într-un paradis al surferilor. Acesta oferă 5 opţiuni de luat masa, un centru spa de prim rang, o piscină în aer liber şi un centru de fitness. Booking: 8.8 FABULOS

Localizare

Cinnamon Dhonveli este la aproximativ 16 km sau la 20 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional Male.


Facilitati Hotel

Acesta oferă 5 opţiuni de luat masa, un centru spa de prim rang, o piscină în aer liber şi un centru de fitness. Chavana Spa oferă un meniu de masaje de relaxare corporală şi alte tratamente. Oaspeţii pot petrece o după-amiază liniştită pe plajă sau pot merge la ocean pentru pescuit sau scufundări. La restaurantele Koimala, Maakana şi Rehendi sunt disponibile diverse bufete, cu o varietate de mâncăruri internaţionale. După masă vă puteţi relaxa cu un cocktail sau o bere rece la cele 2 baruri de pe malul oceanului.


Facilitati Camere

Suitele sunt amenajate foarte frumos şi au tavan cu stuf şi podea din lemn masiv. Oferă şi vedere uimitoare la ocean. Acestea au o zonă spaţioasă de relaxare şi balcon privat.

vezi mai multe

Cazare 7 nopti la hotelul ales Zbor direct cursa charter Gulliv Air Bucuresti – Male – Bucuresti Taxe de aeroport Catering 1 bagaj de cala 20 kg si 1 bagaj cabina 4 kg/ persoana Transfer aeroport – hotel – aeroport Asigurare TRAVEL cu acoperire evenimente cauzate de pandemia de coronavirus

vezi mai multe

Testare PCR cu cel mult 96h inainte de zborul de dus Excursii optionale Alte servicii care nu sunt mentionate in pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Cinnamon Dhonveli Maldives, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta