Ziua 1. Bucuresti – Kathmandu

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Kathmandu, Nepal.

Ziua 2. Kathmandu – Nagarkot

Mic dejun. Sosire in Kathmanda si plecare spre Nagarkot, o statiune montana, situata la 30 km fata de capitala si la 2200 m altitudine, renumita pentru panorama pe care o ofera asupra Muntilor Himalaya. Cina si cazare la hotel in Nagarkot.

Ziua 3. Nagarkot – Bhaktapur – Kathmandu

Admirarea rasaritului soarelui. Mic dejun.  Vizitarea unui sat autentic in apropriere pentru a descoperi stilul de viata al localnicilor.  Plecare spre Bhaktapur, un oras - muzeu in aer liber presarat cu temple si altare religioase, denumit simbolic si „Orasul adoratorilor”. Tur pietonal in oras si vizitarea Pietei Bhaktapur Durbar, inclusa in patrimoniul UNESCO. Seara, cina si cazare la hotel in Kathmandu.

Ziua 4. Kathmandu

Dimineata devreme, optional, zbor cu un avion de mici dimensiuni deasupra Muntelui Everest pentru a admira panorama spectaculoasa*. Mic dejun. Se viziteaza Patan, numit si „Orasul Artizanilor”, si Piata Patan Durbar intr-un tur pietonal care surprinde tehnici artizanale din cele mai vechi timpuri. Dupa-amiaza, vizita la Piata Durbar, situata in fata Palatului Regal, fosta resedinta a familiei monarhice. Plimbare cu ricsa la Thamel, centrul comercial foarte popular in Nepal. Timp liber pentru cumparaturi. Seara, cina si cazare la hotel in Kathmandu.  

Ziua 5. Kathmandu

Mic dejun. Dimineata se viziteaza Stupa Boudhanath, unul dintre cele mai mari temple budiste din lume, vechi de 2500 de ani. Oprire la Galeria de arta Thangka. Dupa-amiaza, vizita la Pashupatinath, templu hindus impresionant, dedicat zeului Shiva si participare la „Sandhya Aarati”, ritual de rugaciune oficiat de un preot hindus. Seara, cina traditionala la un restaurant cu program de divertisment nepalez.

Ziua 6. Kathmandu – Delhi

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe cursa cu destinatia Delhi. Dupa sosire, tur de oras in Delhi care include: orasul vechi, New Delhi, Raj Ghat, Red Fort, moschea Jama Masjid si minaretul Qutub Minar (in funcite de orarul de zbor, turul in Delhi se poate reprograma in ultima zi). Seara, cina si cazare la hotel in zona Delhi.

Ziua 7. Delhi – Mandawa

Mic dejun. Plecare spre Mandawa, oras din regiunea Shekhawati, denumita simbolic si „regiunea in aer liber a Rajasthanului”. Dupa-amiaza, tur pietonal cu grupul pentru a descoperi renumitele fresce colorate. Seara, cina si cazare la hotel in zona Mandawa.

Ziua 8. Mandawa – Jaipur

Mic dejun. Plecare spre Jaipur, capitala regiunii Rajasthan, denumit si „Orasul Roz”  Tur de oras si plimbare cu ricsa pentru vizitarea unui bazar din oras. Seara, cina si cazare la hotel in zona Jaipur.

Ziua 9. Jaipur

Mic dejun. Se viziteaza Fortul Amber, Hawa Mahal - Palatul Vânturilor si Palatul Orasului. Seara, cina si cazare la hotel in Jaipur.

Ziua 10. Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra

Mic dejun. Plecare spre Agra. Pe drum, oprire pentru vizita la Fatehpur Sikri, denumit si Orasul Victoriei, construit de imparatul Akbar ca resedinta principala. Seara, cina si cazare la hotel in Agra.

Ziua 11. Agra – Delhi

Se viziteaza Taj Mahal la Rasaritul Soarelui. Emblematicul mausoleu a fost construit de imparatul Shah Jahan pentru a-si exprima iubirea fata de sotia sa, Mumtaz Mahal. Mic dejun la hotel. Plecare spre Delhi. Tur in Delhi, vizitarea noului si vechiului oras. Transfer la hotel unde veti fi cazati pana la ora de plecare spre aeroport.

Ziua 12. Delhi - Bucuresti

Dupa miezul noptii, transfer la aeroport. Check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti Otopeni. 

 

 

Servicii neincluse in pret:

-asigurare medicala si/sau storno

-biletele de intrare la obiectivele turistice (aproximativ 83 USD India/ 78 USD Nepal) - se achita la ghidul local in prima zi a circuitului

-taxa de viza si procesarea actelor pentru India

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

•  Zbor cu avionul de mici dimensiuni deasupra Muntelui Everest – aprox. 250 Euro/ persoana (se organizeaza in functie de conditiile meteo si se achita local)

 

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI PENTRU INDIA

Pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel putin 2 pagini libere // formular de viza completat online // o fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea//copie scanata a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10Kb si maxim 300Kb.

Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: circa 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h daca nu se considera necesare acte suplimentare.

 

Viza pentru Nepal se obtine pe aeroport, tarif aprox 30 usd / persoana.

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

 

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit India & Nepal, Toate locatiile, India

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta