Hotelul este situat la aproximativ 50 m de plaja, intre statiunile Neptun si Olimp, in zona rezidentiala.

Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant , bar, terasa, gradina, aer conditionat, lift, sistem central de incalzire, ziare (cost suplimentar), magazine de cadouri/suveniruri, camera de bagaje, centru Spa wellness (cost suplimentar), piscina exterioara, pisicina interioara (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), sauna (cost suplimentar), jacuzzi (cost suplimentar), sala de fitness (cost suplimentar), baie de aburi (cost suplimentar), piscina pentru copii, prosoape de plaja/piscina, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte si evenimente (cost suplimentar), business centre, fax/copiator, birou de turism, bancomat, menaj zilnic, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, zona pentu fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, facilitati pentru perosoanele cu mobilitate redusa, room service (cost suplimentar), parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless gratuit.
Hotelul dispune de 242 spații de cazare.

Facilitati camere: baie cu dus, instalatie de climatizare, internet wireless gratuit, minibar, seif, telefon international, tv prin cablu, sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, balcon pentru camerele de pe etaje.

~
Oferta include: - cazare cu demipensiune bufet suedez (mic dejun + pranz sau cina + apa minerala/plata, sucuri naturale, 150 ml vin alb sau rosu / adult); - acces gratuit la piscina exterioara, cu sezlong si prosop (in limita locurilor disponibile); - acces gratuit la piscina interioara, in functie de disponibil, inclus in perioadele 11.06-01.07 si 05.09-11.09, daca autoritatile vor permite functionarea piscinelor interioare. Capacitate piscina interioara, aprox. 30 pers. Zona include si saune, fantana de gheata, dusuri emotionale, zona de relaxare. Copiii au acces doar la piscina! Accesul se va face in intervalul orar care va fi afisat la receptie; - loc de joaca pentru copii, program zilnic animatori in perioada 18.06-05.09; - parcare (in limita locurilor disponibile). Nota: - taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii. - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- cazare cu demipensiune bufet suedez (mic dejun + pranz sau cina + apa minerala/plata, sucuri naturale, 150 ml vin alb sau rosu / adult);
- acces gratuit la piscina exterioara, cu sezlong si prosop (in limita locurilor disponibile);
- acces gratuit la piscina interioara, in functie de disponibil, inclus in perioadele 11.06-01.07 si 05.09-11.09, daca autoritatile vor permite functionarea piscinelor interioare. Capacitate piscina interioara, aprox. 30 pers. Zona include si saune, fantana de gheata, dusuri emotionale, zona de relaxare. Copiii au acces doar la piscina! Accesul se va face in intervalul orar care va fi afisat la receptie;
- loc de joaca pentru copii, program zilnic animatori in perioada 18.06-05.09;
- parcare (in limita locurilor disponibile).

Nota:
- taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii.
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Cocor Spa - Oferta Standard - Demipensiune, Olimp, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta