Meandros Studio

Potos, Grecia
de la
EUR 349 47 EUR
Meandros este un studio standard, format din 6 corpuri înconjurate de o grădină mare și frumos amenajată. Exteriorul alb-albastru al clădirilor vă integrează imediat în atmosfera specifică Greciei, iar proprietarii amabili sunt gata sa raspunda cerintelor dumneavoastra.
Hotel Website: http://www.studiosmeandros.gr

Recomandare:
 
De ce îți recomandăm această cazare?
Camere spațioase
Unitate de cazare ideală pentru grupuri de prieteni
Gradină spaţioasă cu grătar, frumos amenajată
 
 

Descriere:
Meandros este un studio standard, format din 6 corpuri înconjurate de o grădină mare și frumos amenajată. Exteriorul alb-albastru al clădirilor vă integrează imediat în atmosfera specifică Greciei, iar proprietarii amabili sunt gata sa raspunda cerintelor dumneavoastra.

Localizare:
Meandros este situat în partea de sud a insulei Thassos, în stațiunea Potos, una dintre cele mai animate stațiuni de pe insulă, la aproximativ 150m față de cea mai apropiată plajă amenajată (umbrele și șezlonguri gratuite, consumația la bar fiind obligatorie). La 20m de studio se află zona cu magazine, taverne şi supermarket-uri.

Categorie:

3*


Tip de masa:

Self - Catering 


Website:

http://http://www.studiosmeandros.gr


Facilitati studio:
Studio Meandros are o grădină cu grătar, loc pentru depozitarea bagajelor și toaletă pentru schimbul de serie. Studioul nu oferă parcare.
 

 


Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu televizor LCD, aer condiționat contra cost (aproximativ 5 €/zi/ cameră – se achită la recepţie la check-in), internet wireless gratuit, balcon, baie cu duș, uscător de păr, prosoape, chicinetă utilată (unele camere au chicinetă dublă amplasată pe hol şi se utilizează la comun pentru 2 camere). Curățenia, schimbarea lenjeriei și a prosoapelor se asigură o dată la mijlocul sejurului.


*Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

» 7 nopţi cazare în regim self-catering (conform tarife tabel);
» Asistenţă turistică pe perioada sejurului în limba română.

vezi mai multe

» Asigurarea medicală (aprox. 43 lei/persoană) sau asigurarea Travel (medicală+storno) (aprox. 79 lei/pers.);
» Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție, la check in);
» Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale;
» Alte taxe și cheltuieli personale.

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Promo Room
1 x 2 adulti
ECONOMY ROOMS – reducere 50% Se aplică în cazul achitării unui avans de 50% la înscriere, 20% cu până la 90 de zile înaintea datei de plecare și diferența de 30% cu până la 15 zile înainte de plecare.
Economy Rooms 50%
Masa
Mic Dejun / Breakfast
Perioada
09.07.2020 - 16.07.2020
Disponibilitate
disponibil
Pret
349.47EUR
7 nopti
Solicita oferta