WATER SIDE RESORT AND SPA

Side, Turcia
de la
EUR 1302 71 EUR


Descriere

Hotelul are in componenta 310 camere Standard, 64 de familie si 4 camere pentru persoane cu dizabilitati, un total de 378 de camere si 7 etaje. O intrare magnifica in Atrium cu receptie, lift, restaurant principal, terasa in hol, 3 restaurante a'la carte, baruri si serviciu medical cu durata limitata, serviciu de spalatorie cu plata, coafor, piata, boutique si SPA. Distanta hotelului pana la mare este de 250 de metri.


Localizare

Facilitati

Camerele au o zona de living si o baie, iar aerul conditionat asigura climatul interior potrivit. Oaspetii se pot bucura de vedere la mare de pe balcon sau terasa. Camerele au un pat dublu si o canapea extensibila. De asemenea, pot fi furnizate patuturi de copii si paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif si un minibar. Pentru a facilita self-cateringul intre ele, exista un mini-frigider si facilitati pentru prepararea de ceai/cafea. Un telefon, TV prin satelit si WiFi (gratuit) ofera cel mai bun confort de vacanta. Baia, dotata cu dus si cada, are uscator de par. Articolele cosmetice asigura un confort deosebit in bai. De asemenea, pot fi rezervate camere accesibile cu scaunul cu rotile, cu bai fara bariere. Casa ofera camere pentru familie si pentru fumatori.


Website

https://www.watersideresorthotel.com/Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + Land view standard
1 x 2 adulti
Masa
ultra all inclusive
Perioada
02.09.2019 - 09.09.2019
Disponibilitate
disponibil
Pret
1 302.71EUR
7 nopti
Solicita oferta