Ziua 1
Plecare din Cluj-Napoca aproximativ la ora 13:00.

Ziua 2
Sosire in Istanbul. Dupa cazare, plecam sa vizitam zona Sultan Ahmed, zona Hipodrom, Moscheea Albastra, Sfanta Sofia, Podul Galata, Bazarul Egiptean. Seara, croaziera pe Bosfor, care va da ocazia sa admirati atat malul european, cat si cel asiatic al Istanbulului, Cornul de Aur, palatele sultanilor reformatori, celebrele poduri, Fortareata Europei etc (aproximativ 2h). Cazare la HOTEL BUYUK KEBAN 3*, sau similar, in Istanbul.

Ziua 3
Dupa micul dejun vizitam o vestita Manufactura de piele, dupa care ne indreptam catre Palatul Topkapi Saray, fosta resedinta a sultanilor aproape 400 de ani si Muzeul Dolmabahce care este cea mai mare si mai luxoasa resedinta din Turcia: 15.000 de metri patrati construiti, 285 de camere, fara a socoti baile, holurile si anexele. In palat se intalneste opulenta orientala a celor sase sultani care l-au locuit (ultimii conducatori ai Imperiului Otoman) cu rafinamentul occidental (cei care nu doresc sa participe, in acest interval au timp liber). Pauza de masa dupa care ne indreptam sa vizitam partea Asiatica (panoramic) si turnul Saphire aflat in cartierul Levent, de unde se suprind privelisti de 360 de grade asupra Istanbulului, de asemenea, se poate face un tur virtual 4D al Istanbulului. Programul este optional, cine nu doreste sa participe program liber in Istanbul. Seara cazare la hotel.

Ziua 4
Mic dejun si plecare intr-o croaziera pe Insula Printilor-Buyukada. Dupa o frumoasa croaziera pe marea Marmara, vizitam insula, servim o masa traditionala tot pe insula, apoi ne intoarcem la Istanbul, unde vizitam un magazin de suveniruri. Seara cazare la acelasi hotel. Programul este optional, cine nu doreste sa participe, program liber in Istanbul.

Ziua 5
Tur pietonal Universitatea-Grand Bazar, Palatul Scufundat. Vizitam Parcul Gulhane, o oaza verde in inima orasului Sultanahmet, unul dintre locurile preferate de mers pe jos printre locuitorii si oaspetii orasului. Parcul este renumit pentru decorarea sa florala - aici au plantat mai mult de 80 de mii de trandafiri si 20 de mii de lalele. Timp liber pana la ora 2000 cand incepe Seara Turceasca (optional)

Ziua 6
La ora 09:00, dupa micul dejun plecam catre casa, cu o mica oprire in Edirne. Ajungem in functie de formalitatile vamale.vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Cluj Napoca - Istanbul
Transport Autocar Istanbul - Cluj Napoca

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Brasov catre , Toate locatiile, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta